Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. Sluit u ook aan bij Vekudak en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de Federatie NRK, die zich inzet voor de generieke kunststof- en rubberbelangen. Als lid van Vekudak en NRK staat u sterk en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst.

Waarom zou uw bedrijf zich aansluiten?

Belangenbehartiging, beïnvloeding van regelgeving en normering en zorgen voor een positief imago gaat beter indien gedragen door zoveel mogelijk bedrijven. Uw bedrijf wisselt kennis uit met collega’s, is deel van een actief dakennetwerk, kan meepraten over de inhoud van belangenbehartiging, krijgt vroegtijdig informatie over wijzigingen in regelgeving en normering en kan profiteren van de goede naam van Vekudak.

Het lidmaatschap van Vekudak staat open voor:
Fabrikanten, vertegenwoordigers, agenten en importeurs van PVC dakbedekkingsmaterialen. De vertegenwoordiger, importeur of handelaar moet het product als eerste in Nederland op de markt brengt en het product in Nederland vertegenwoordigen.

Meld uw bedrijf aan

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.